Statief MS36BE voor USB Microscopen Dino-Lite ESD veilige grondplaat

Vierkante metalen voet met verticale buis en een houder die in verschillende hoogtes instelbaar is. De MS36BE heeft een horizontale buis die het mogelijk maakt om extra flexibiliteit te hebben op het ...

Lees meer

Naam
Aantal Prijs
Statief PC-Microscope Dino MS-36BE ESD
€ 163,00
In voorraad
Artikelcode: 7M26.3.40

Productomschrijving

Vierkante metalen voet met verticale buis en een houder die in verschillende hoogtes instelbaar is. De MS36BE heeft een horizontale buis die het mogelijk maakt om extra flexibiliteit te hebben op het horizontale vlak. De MS36BE heeft een anti-statische bodemplaat, in plaats van de standaard MS36B bodemplaat.

Het MS36BE statief is ontworpen voor gebruik met de volledige serie Dino-Lite ESD-veilige digitale microscopen en is uitgerust met een zeer fijn afstelmechanisme. Dit stevige en veelzijdige statief combineert de voordelen van het MS35BE statief met de extra flexibiliteit van een horizontale arm van 25 cm. Hiermee kunnen grotere oppervlakten worden bekeken. De MS36BE bestaat uit een stabiele roestvrijstalen basis en onderdelen van lichtgewicht gerecycled aluminium. Daardoor is het statief draagbaar genoeg om mee te nemen en tegelijkertijd sterk genoeg om onder extreme omstandigheden te gebruiken.

Dimensions: 12.7cm (W) x 20.32cm (L) x 30.4cm (H)
Weight: 1.13 kg
Compatible with: All Dino-Lite models
Package contents: Stand, HD-P1 holder
ESD-Safe: Yes